sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

ntamon kirjoja ilman luottokorttia

Luottokortittomille tiedoksi, että verkkokirjakaupoista ainakin Suurikuu, AdLibris ja Suomalainen myyvät kirjaani Avokyyhky, lattiaheroiini. Maksu niissä tapahtuu esimerkiksi verkkopankissa tai toimituksen mukana lähetettävällä laskulla. Hinta ja saatavuus tosin vaihtelevat suuresti. Halvin hinta (22,70) on AdLibriksellä, jonka listoilta löytyy myös koko joukko muita ntamon kirjoja. (Kauppa tosin ilmoittaa tuotteiden olevan "tilapäisesti lopussa", mutta mikä estää esittämästä toiveita.) Suurenkuun hinta (26,10) on jonkin verran kalliimpi, mutta ainakin se lupaa toimittaa tavaran 1-4 viikossa. Kallein hinta (29,80) on Suomalaisella, mutta se tarjoaa maksutavaksi postiennakkoa ja pitää listoillaan myös muita saman kustantamon nimikkeitä. Siis ei kun tekemään kauppoja.

Edit: Myös Akateeminen kirjakauppa luettelee sivuillaan pitkän rivin ntamon kirjoja, mutta Janna Kantolan Anteckningar från grannlandetia lukuun ottamatta teoksia ei ole "saatavana". Kirjalle asetettu hinta on kuitenkin kohtuullinen (21,90) eli Akateemista kannattanee ryhtyä painostamaan: mitä enemmän kyselyjä, sitä varmemmin kauppa laajentaa valikoimaansa.

Edit 2: Bookplus tarjoaa Avokyyhkyä (ja muita ntamon kirjoja) suhteellisen kohtuulliseen hintaan (24,10). Hinta on sikäli kilpailukykyinen, että lisämaksuja ei tule, jos kirjan noutaa suoraan Sanomatalossa sijaitsevasta liikkeestä (postiennakolla lisämaksua syntyy 3,50).

3 kommenttia:

j.p. sipilä kirjoitti...

huomasin myös sattumalta tuon suomalaisen. ihan hyvä marginaali, kun kira on noin 10-13 euroa plus posti. nyt sitä siis saa 30 eurolla.
mutta erinomaista, että ntamo ei ole mennyt heiltä ohi.

Teemu kirjoitti...

Juu, Suomalaisessa hyvä kate kirjoissa...

dahl kirjoitti...

Mutta minä laskin, että Lulusta tilaamalla maksoin n. 20 euroa kirjasta (omastani) pk:neen! Kirjan norm. hinta piirua vaille 13 euroa, mutta laskussa loppusumma näkyy dollareina ja pk:t ovat kyllä sievoiset.