sunnuntaina, elokuuta 02, 2009

Pohjakosketus ja kuinka siitä noustaan

Hannu Helin tölvii blogissaan Hesarin eilistä Madonna-juttua, ja aiheesta tölviikin. Omassa kommentissani nostan esiin lehden tämänpäiväisen Picasso-jutun, joka mielenkiintoista kyllä ei siis ilmestynyt kulttuurisivuilla, vaan ilmoituksen muodossa. Se taas herätti ajatuksen oman "kulttuuripalstan" perustamisesta Hesarin sisälle ostamalla ilmoitustilaa lehden loppupäästä.

PS. Rivi-ilmoitus Hesarissa maksaa 3,33 euroa palstamillimetriä kohti eli alimmillaan 20 euroa (minimikoko 6 pmm). Siihen ei vielä paljon mahdu, mutta äkkiäkös sitä saa asiansa sanotuksi, kun oikein tiivistää. Ryhdyn "toimittamaan" ensimmäistä palstaa heti kohta. Kuka haluaa jatkaa?

PPS. Idean toteuttaminen ei taida sittenkään olla niin yksinkertaista. Ensinnäkin tällainen (yksityishenkilön) ilmoittelu edellyttää käteismaksua (eikä se siis onnistu noin vaan "kotitoimituksesta" käsin). Toisaalta paha pelkään, että ilmoitusten julkaisusäännöistä löytyy pykälä, johon vedoten lehti voi kieltäytyä tällaisen hämärän aineiston julkaisemisesta. No mutta, ei nyt vielä anneta periksi.

2 kommenttia:

Reijo Valta kirjoitti...

Julkaisusääntöjä on näköjään koko liuta. Ja vielä enemmän.

Mutta miksei runo menisi läpi?

Selitys olisi ainakin mielenkiintoista kuulla.

Olemassa olevissa pahasti silmään pistään voidaan kokea pelottavana tai ahdistavana...

Anonyymi kirjoitti...

Hämärä aineisto..! Hahah