sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

Kävin Lahden kirjamessuilla juhlimassa ystäväni Kati Neuvosen esikoisen julkaisemista. Naku on poEsian 12. teos, kirjasarjan jonka kartuttamisessa minullakin on ollut kunnia olla mukana Varjofinlandian ja Vapaitten käsien muodossa. Hienoa olla upeassa seurassa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarkottaaks tää sitä että hienoa että pääsin noin hienoon seuraan..?

K

Karri Kokko kirjoitti...

Ei kun sitä, että minusta on hienoa olla noin komeassa seurassa. Mutta tervetuloa ja onnea!

Jorma Martikainen kirjoitti...

Jep. Se oli mukava tuokio - keskustelu ja esittely.
Onnea Kati Neuvoselle.

Vaan se jäi harmittamaan, että keskustelutuokiosi Miia Toivion kanssa kritiikin tilasta ym ajankohtaiseksi merkitystä jäi ajanpuutteen takia niin lyhyeen. Niin, onhan toki näitä asioita käsitelty erinäköisillä alustoilla vaikka kuin , mutta kaikesta messuhälystä huolimatta olisi sitä keskustelua seurannut pitempäänkin - oikein lavalta ja livenä.

Karri Kokko kirjoitti...

Kiitos, mukava kuulla, että keskustelu kannatti, että sillä oli annettavaa tällaisena raapaisunakin. Messuhumun sinänsä ymmärrän ja hyväksyn, vaikken siitä itse piittaakaan. Niin se vain on, että hengen ja hiljentymisen alue, kirjallisuus, käännetään meteliksi ja sirkushuveiksi. Toisaalta kiitos kiitos järjestäjille, että soivat meille edes tämän pienen tilaisuuden markkinapaikaksi muutetun temppelin nurkassa. Ja onhan meillä aina omat foormimme.