perjantaina, maaliskuuta 07, 2008

Kokeellista runoutta 3z¨xsfär
d ,waimik um4mn¨nm
mj bkm 8 nnnclxc
n un3lk7 hSuomen Kirjailijaliiton jäsenluettelo 2008

9 kommenttia:

poikkipuu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
KK kirjoitti...

Enhän edes itse tiedä aamulla mitä kaikkea tulee iltaan mennessä kokeiltua. Onneksi tämä on halpaa ja (melkein) vaaratonta. Sukkiakin kävin katsomassa ja helloween nauratti. Varo ettet jää koukkuun. Se vaara näissä on aina olemassa.

j.p. sipilä kirjoitti...

luulen, että saamme pian lukea tyhjää, kun KK:n näppis on rikki...
:)
waimik?

KK kirjoitti...

Vaika joku saattaa sitä toivoa, en minä niitä niin korkealta pudóttele. Toisaaltya olisihan siinä sellaista cagemaista mitälie.

Foxy kirjoitti...

mitä, eikö kissani istunutkaan näppämistön päällä tuon aikana?

KK kirjoitti...

Saattoi istuakin, ainakin päätellen typoistani. Kolme kahteen riviin! Sille, sillekin on selitys. Läppikseni näppis on rikki ja joudun käyttämään erillistä. Se taas aiheuttaa tiettyjä ongelmia: sormeni ovat kaukana silmistäni, siitä mitä näen.

Ville-Juhani kirjoitti...

Jatkan vielä näistä kummallisista kirjainsekamelskarunoista... siivoillessani työhuonetta törmäsin näet kummalliseen paperiin, jossa on vähintäänkin kokeellisia runoja - mietin pitkään mikä kirottu tuloste tämä on, mutta sitten tajusin, että kyseessä on sivu 61 "Avokyyhkystä", jonka joku tulostimessa sattunut virhe tai muu salaperäinen hässäkkä on sotkenut niin, että kirjaimet on muuttunut aivan toisiksi tai kummallisiksi ja limittyvät usein päällekkäin... uskoisin, että tätä voi pitää korkean teknologian mainiona satunnaisena muunnoksena sun runoista - harmi, että mun skanneri ei toimi (ilmeisistä syistä näitä ei voi kirjoittaa uudestaan), mutta voin säästää paperin ja heittää sen sulle joskus...

KK kirjoitti...

Vau, säästä ihmeessä!

j.p. sipilä kirjoitti...

V-J, mun duunipritteri tekee välillä samaa. Se on siirtänyt aakkosia yhden eteen ja iskeny ne hieman limittäin.
tulostin tuossa perjantaina viim. utupaikankin niin... kieh!