perjantaina, joulukuuta 19, 2008

Vuosiprojektiharjoitelma

Nainen kampaa toisen naisen hiuksia. Sivupöydällä pahvinen kahvimuki. Mies osoittaa toista kummankin käden etusormilla. Jälkimmäinen on pukeutunut mustaan. Heidän välissään on nainen avokaulaisessa puserossa. Edellinen puhuu leuka pystyssä.

Vanhempi harmaahiuksinen mies istuu pedikyyrin tuolissa ja kääntyy kastomaan vieressään istuvaa naista, jonka kynsiä manikyristi hoitaa. He lähettävät toisilleen lentosuukkoja käyttämättä käsiään.

Nainen istuu sängyllä ja hymyilee. Mies näyttää hämmästyneeltä. Nainenkin näyttää hämmästyneeltä.

Nainen on pukeutunut lyhyeen avokaulaiseen kimaltelevaan mekkoon. Hänellä on punaiset hiukset. Miehellä on tumma puku, valkoinen paita ja luunvärinen solmio.

Kaksi miestä juttelee keskenään samppanjalasit kädessä. Toisella on harmaa, toisella punertava solmio. Mies elehtii puhuessaan, vilkuilee ympäriinsä. Kolmas mies luunvärisine solmioineen liittyy heidän seuraansa.

Pikkumustaan pukeutuneella naisella on purppuranvärinen saali harteillaan. Kiiltävään, avonaiseen mekkoon pukeutuneen naisen luut törröttävät. Pöydällä on erivärisiä tulppaaneja. Mies luunvärisessä solmiossa hieraisee silmänurkkaansa.

Saaliin pukeutunut nainen kirjoittaa jotain kirjoitusalustaan kiinnitettyyn paperiin. Lyhyt, harmaatukkainen mies tempaa sen hänen kädestään ja nauraa. Nainen haukkuu häntä pätkäksi.

Osa miehistä on pukeutunut smokkiin. Jotkut heistä nauravat.

Ihmiset taputtavat. Saaliin pukeutunut nainen puhuu kimeällä äänellä.

Lyhytmekkoinen nainen nojaa baaritiskiin ja puhuu baarimikolle. Tämä kääntyy poispäin ja käynnistää koneen.

1 kommentti:

Harry Salmenniemi kirjoitti...

Kiitos Karri!

Minulla ei ole televisiota, joten alan tästedes seurata blogiasi jossa kerrot mitä televisiossa tapahtuu oikeasti, ts. alan seurata blogiasi kuin televisiota.