tiistaina, syyskuuta 08, 2009

Vain harvat ihmiset ovat aiemmin käyneet kraaterissa.

Amerikkalaiset yllätetään Korkeajännityksessä.

Finnair hakee kumppaneita lentokoneiden huoltoon.

Kirja vetää yhteen Kehittyvien maakuntien Suomi (KMS) -yhdistyksen ja Nova Groupin ympärillä tapahtuneen vaalirahoituskuvion vaiheet.

Tutkakuvien mukaan hyönteismassoja lähti aamupäivällä koillisen ilmavirtauksen mukana mantereelta Suomenlahdelle, toteaa Helsingin yliopiston fysiikan laitoksen meteorologi Matti Leskinen.

Suuren äänen sijaan ne hyväilevät intiimillä laulavuudellaan.

HS 8.9.2009

3 kommenttia:

Reijo Valta kirjoitti...

Samassa kuussa on myös ensimmäinen ensi-ilta ja kantaesitys, kun teatterinjohtaja Pauli Mahlamäki esiintyy kirjoittamallaan monologilla Isoisä Ylivieskan Huoneteatterissa.

-

Tiedote kaupunkilaisille.

Tekninen keskus listasi merenrannoilta ja Oulujoen suistosta ne alueet, joilla suunnittelutyöt ovat kesken.

-

-


Kaleva 8.9.2009

Karri Kokko kirjoitti...

Hauskaa miten nämä teemoittuvat väkisinkin päivästä ja lehdestä toiseen. Eilen oli puhetta ruoasta ja syömisestä ja tänään palataan taas laulu- ja jokiteemoihin.

Tänään käydään myös alhaalla (kraateri) ja ylhäällä (Korkeajännitys-sarjan lentokone, Finnair, tutkakuvat ja miksei myös Nova Group, vrt. supernovat ja uudet tähdet).

Reijo Valta kirjoitti...

Koko alan keskihinnat laskivat vajaat seitsemän prosenttia.

Pripjatissa sammalen päälle asetettu säteilymittari näytti vajaata kahta milliröntgeniä eli karkeasti ottaen 20 mikrosievertiä tunnissa. Viiden tunnin oleskelun aikana saatu säteilyannos vastaisi keuhkoröntgenkuvauksessa saatua.

Periaatteet pohdintaan.

Maksumuistutuksen ja perintätoimiston maksuvaatimuksien jälkeen summa kasvoi jo 23,45 euroon.

Erityisen ansiokasta Jyväskylän tulkinnassa on se, että yksinkertainen perustarina synnyttää esityksen kuluessa hämmästyttävän monenlaisia tilanteita ja inhimillisiä variantteja; uusia aspekteja mylläri Gunnar Huttusen (Henri Halkola) niin sanottuun hulluuteen.

Suurin osa palkasta lähetetään perheelle.

Uutispäivä Demari 8.9.2009