torstaina, syyskuuta 24, 2009

Kolmanneksi suurin puolue liberaalidemokraatit haluaisi lopettaa kalliin Trident-ohjelman kokonaan.

Antti Herlin pitää työhuonettaan Munkkiniemen kartanossa, jonka hänen isänsä osti 1965 Koneen pääkonttoriksi.

Talebanien johtoon nousi uusi mies

Tukholmasta Helsinkiin matkanneen Mariellan päämoottorit sammuivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä keskellä Itämerta.

Tuensaajat selviävät vuoden vaihteessa.

Arell ja Ruohonen tapasivat Johannesburgissa maanantaina.

HS 24.9.2009

5 kommenttia:

Reijo Valta kirjoitti...

Etu K-Plussa-kortilla.

-

Yli 100 palvelevaa myymälää!

Ruskon laajennusvaran piti olla jo tapissaan, mutta sähkölinjaa siirtämällä kaatopaikalle saataisiin vielä lisätilaa.

-

"Kaikki on kunnossa."


Kaleva 24.9.2009

Vesa Haapala kirjoitti...

Karri, musta parhaat näistä on tosi hienoja, varsinkin jos ei tiedä mekanismia (tai jää liikaa miettimään sitä).

Aineistona olevien lehtien osalta täytyy sanoa, että Kaleva on kaikessa karuudessaan aivan eri maata tällaiseen rakentamiseen kuin Hesari, esim. tää Reijon viimeinen postaus on todella helmi.

Karri Kokko kirjoitti...

Olen samaa mieltä, Vesa, että (syystä tai toisesta) Kalevasta nostetut pätkät ovat "eri maata". Mutta tässä se kerran valitun proseduurin ankaruus paljastuu: siltä ei voi poiketa, vaikka mikä houkutus tulisi. Tämä täytyy vain katsoa loppuun ja riippumatta siitä kuinka paljon "helmiä" löytyy.

Jos, Reijo, sinulle sopii, mennään nyt ainakin lokakuu vielä ja katsotaan sitten. Tämän "järki" on vain eleen loppuun saattamisessa. Ja mitä Acconciin tulee: Huomasin sinun kirjoittaneen asiasta blogissasi. Täytyy kuitenkin tarkentaa, ettei Acconci käyttänyt vastaavaa ideaa, minä ainoastaan sain innoituksen tähän eräästä hänen sanomalehden lukemiseen perustuvasta käsitteellisestä teoksestaan.

Karri Kokko kirjoitti...

Reijo: Älä peljästy, jatkan Hesarin lukemista viimeistään maanantaina takaisin Saareen päästyäni. Olen viikonlopun Stadissa, enkä siis välttämättä pääse lehtiin käsiksi.

Reijo Valta kirjoitti...

En peljästy. Menoissa viikonlopun itsekin olen.

Sopii hyvin tutkailun ja poimintatarkastelun jatkaminen. Paremmin kuin hyvin, kun sain pintaan pyrkivät (nolot) nuoruusmuistot nyt ojennukseen.

Suomen opettaja lukiossa teetti jonkun vastaavan sanomalehdestä poimintajutun. Oppikirjan mukaan olisi pitänyt tehdä kuvarunoja leikkaamalla ja liimaamalla. Lehtori säästyi saksien ja liimojen rahtaukselta antamalla toisenlaisen tehtävän.