torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Loma alkoi

Ajattelin huolehtia kuluvasta hetkestä. Korkeintaan jotain kevyttä kosketusta voisi harkita.

4 kommenttia:

Miss Foxy kirjoitti...

toivottavasti luomua.

ettemme kaikki sentään medikalisoituisi.

ettei kaikki sentään meissä medikalisoituisi.

KK kirjoitti...

Toivottavasti. Asiasta lukeminen oli kuitenkin suuri helpotus. Moni oire sai selityksensä. Tiesin kyllä, että vauvat kuolevat jos niitä ei pidetä sylissä. Mutta että aikuiset miehetkin. Ei olisi uskonut. Viikko sitten olin parturissa. Kiitin oikein erikseen, kuinka hyvältä päänahkani hierominen tuntui. Melkein itku pääsi. Mutta pääasia, että tiedän. Etten ole kuvitellut tuntemuksiani ja tehnyt niistä vääriä johtopäätöksiä. Kiitos siitä.

Miss Foxy kirjoitti...

kampaajalla päänhieronta onkin taivaallista. juuri sitä lajia, että älä koskaan lopeta, voin jäädä tähän loppuelämäksi.

kosketushoito: ei sen *parantavassa* vaikutuksessa ole sen kummempaa magiikkaa. kuten vaikka reikissä, jota itse *teen* eli annan. tai rosenterapiassa.

KK kirjoitti...

Mikä siinä onkin, että reaktio on juuri tuo, myös silloin kun joku hieroo niskaa ja hartioita. On mahdoton kuvitella, että hierottava pyytäisi toista lopettamaan. Paitsi jonkun raivopään urheiluhierojan käsittelyssä. Maksoin kerran työpaikalla kymmenen kerran satsin jollekin uudelle tyypille, jonka käsittelyä inhosin ensi kosketuksesta lähtien. Päinvastaisiakin kokemuksia on, monen vuoden takaa. Muuan terapeutti, jolta sain myös akupunktiota, hieroi minua puolen tusinaa kertaa. En tosin muista, miksi hän sitä kutsui. Täytynee harkita jotain vastaavaa.